Isocell Airstop 1500 párazáró fólia 1,5x50 méteres tekercsben 1500 méteres Sd értékkel

Isocell GMBh
2.217 Ft (1.746 Ft + ÁFA)
Menny.:
m2
Legkisebb rendelhető mennyiség: 75!

Rendkívül robusztus, szakadásálló párazáró. Teljes párazáró/párazáró, még extrém nedvességterhelés esetén is, például kereskedelmi konyhákban. A beépített gyapjú hátlap csökkenti a szélsőséges körülmények között előforduló esetleges felületi páralecsapódást.

Nem értékelt
Várható szállítás: 2025. április 29.
Elérhetőség: Elérhető
Cikkszám: 2AP1500
Kérdése maradt?
Telefonszámunk: +36 30 520 9837
Megbízható webáruház
Szerezze be biztonságosan
Biztonságos vásárlás
Több száz elégedett vásárló
2.217 Ft (1.746 Ft + ÁFA)
Menny.:
m2
Legkisebb rendelhető mennyiség: 75!

Leírás és Paraméterek

Előnye

  • párazáró
  • egyszerű telepítés
  • nagy szakítószilárdság
  • Ellenálló

Anyagösszetétel LDPE többrétegű fólia gyapjú bevonattal
SD-érték 1500 m
Nyúlás (EN 12311-1) hosszirányban 20 % (-5/+30)
Nyúlás (EN 12311-1) keresztben 20 % (-5/+30)
Szakítószilárdság (EN 12311-1) hosszában 450 N/ 50 mm (-250/+50)
Szakítószilárdság (EN 12311-1) keresztben 430 N/ 50 mm (-250/+50)
Szakadásállóság (EN 12310-1) hosszirányban 430 N (-280/+50)
Szakadási ellenállás (EN 12310-1) keresztirányban 450 N (-270/+50)
Hőállóság -40–80 °C
Tömeg 270 g/m²
Szín Metálzöld lenyomattal
Raktározás hűvös és száraz
Tűzállóság (EN 13501-1 / EN 11925-0) E

Paraméterek

Anyagösszetétel LDPE többrétegű fólia gyapjú bevonattal
SD-érték 1500 m
Nyúlás (EN 12311-1) hosszirányban 20 % (-5/+30)
Nyúlás (EN 12311-1) keresztben 20 % (-5/+30)
Szakítószilárdság (EN 12311-1) hosszában 450 N/ 50 mm (-250/+50)
Szakítószilárdság (EN 12311-1) keresztben 430 N/ 50 mm (-250/+50)
Szakadásállóság (EN 12310-1) hosszirányban 430 N (-280/+50)
Szakadási ellenállás (EN 12310-1) keresztirányban 450 N (-270/+50)
Hőállóság -40–80 °C
Tömeg 270 g/m²
Szín Metálzöld lenyomattal
Raktározás hűvös és száraz
Tűzállóság (EN 13501-1 / EN 11925-0) E

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.