Rothoblaas Easyband ragasztószalag 60 mm széles 25 méter hosszú

Rothoblaas srl.
8.045 Ft (6.335 Ft + ÁFA)
Menny.:
tekercs

Univerzálisan alkalmazható áttörések és átfedések leragasztásához. Egyoldalas, nagyon erősen tapadó szalag, rugalmas és erősen párazáró. Jól gondolja meg, hogy felragsztja-e! TÖBBET NEM JÖN LE!! 

Nem értékelt
Várható szállítás: 2025. április 08.
Elérhetőség: Elérhető
Cikkszám: EASY60
Kérdése maradt?
Telefonszámunk: +36 30 520 9837
Megbízható webáruház
Szerezze be biztonságosan
Biztonságos vásárlás
Több száz elégedett vásárló
Választható méretek
8.045 Ft (6.335 Ft + ÁFA)
Menny.:
tekercs

Leírás és Paraméterek

Easy Band

Egyoldalú univerzális ragasztószalag

Polietilén (PE) hordozó akril ragasztóval, megerősítő hálóval és leválasztófilmmel

Az Rothoblaas Easyband ragasztószalag egy egyoldalas, agresszív tapadó szalag tartós légmentes lezárására, párazáró réteg leragasztására a hőszigetelés belső oldalán . A légtömör épületek kivitelezésének elmaradhatatlan anyaga. 

A Rothoblaas Easyband jól alkalmazható előregyártot épületek táblás burkolatainak, fóliáinak átlapolásai légzáró ragasztására. OSB, rétegelt lemez, fa szerkezetek, beton, tégla, papír, párazáró fóliák átlapolásai hermetikus ragasztásához.

Lehetőség szerint legyen a felület pormentes.

Kiszerelése

60 mm x 25 m.  (24 db. /doboz) 

Elérhető még:

50 mm x 25 m.  (24 db. /doboz)

Összetétel

  1. hordozó: PE-film
  2. ragasztó: oldószermentes akrilát diszperzió
  3. háló: PE erősítőréteg
  4. ragasztó: oldószermentes akrilát diszperzió
  5. elválasztóréteg: szilikonpapír

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

db.

Hordozó réteg:Polietilén film
Vastagság:0,28 mm
Tapadóképesség:35 N/25 mm
Páraáteresztő képesség:Sd 30 méter
Leválasztó anyag:Szilikonos papír
Ragasztó:Oldószermentes akrilát diszperzió
Tapadás:30N/25 mm
Tárolási hőmérséklet:+50C - +25C Fok 
UV ellenállás: 4hónap
Tömeg: 1200 gramm/tekercs
Tanusítvány: Megfelel a DIN 4108/7 előírásainak.
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.